Šilalės r. sulaikyti devyni nusikaltimus įvykdę asmenys: areštinėje atsidūrė trys nepilnamečiai

Tauragės pareigūnai savaitgalį sulaikė devynis nusikaltimais įtariamus asmenis. Trys jų – nepilnamečiai.

Asociatyvi nuotr.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2019, 11:59 AM

Tauragės apskrities VPK buvo gautas pranešimas, kad šeštadienį, apie 22 val. 10 min., Šilalės rajone, Traksėdžio seniūnijoje, keturi nepažįstami vyrai, panaudodami fizinį smurtą prieš 44-erių vyrą, pateko į jo namus ir pagrobė įvairių alkoholinių gėrimų bei sulaužė prožektorių.

Asmuo patyrė 71,80 euro nuostolį. Tą patį vakarą darbą pradėjo gausios kriminalinės policijos pajėgos, kurios nustatė bei sulaikė pirmąjį 19-metį įtariamajį. Policijos pareigūnams aiškinantis aplinkybes sekančią dieną buvo nustatyti dar keturi piliečiai (du 16-mečiai, 17-metis ir 20-metis), kurie dalyvavo nusikaltime.

Visi asmenys sulaikyti ir patalpinti į areštinę.

Įtariamieji yra Šilalės rajono gyventojai ir policijai žinomi nebuvo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Kitą dieną gautas dar vienas pranešimas, kad sekmadienį, apie 4 val., Šilutės rajone, Gardamo seniūnijoje, Ramučių kaime, pas vietos gyventoją į butą įsiveržė galimai penki kaukėti asmenys ir sumušė bute buvusius tris vyrus (gim. 1985 m., 1990 m. 1992 m.).

Policijos pajėgos tirdamos aplinkybes, per pirmąsias 12 valandų nuo tyrimo pradžios nustatė ir sulaikė pirmąjį 23-ejų įtariamąjį.

Toliau aiškinantis aplinkybes pareigūnai per 4 valandas nustatė dar keturis (gim. 1996 m., 1995 m., 1994 m., 1988 m.) nusikaltimo padarymu įtariamus asmenis. Įtariamieji yra Šilutės rajono gyventojai ir policijos pareigūnams yra žinomi.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems asmenims, kurie prisidėjo ieškant įtariamųjų. Taip pat ragina gyventojus būti budriais ir atsakingais, saugoti save ir savo turtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.