Reidų metu rasta nemažai narkotikų, sučiuptas ir Policijos mokyklos studentas

Šį savaitgalį gatvėse ir baruose pas jaunus žmones rastas nemažas kiekis kvaišalų, tačiau pareigūnus labiausiai nustebino Klaipėdoje įvykęs sulaikymas. Sekmadienį po vidurnakčio Danės gatvėje įsikūrusioje kavinėje apsaugos darbuotojas sučiupo 21 metų jaunuolį, studijuojantį šalies Policijos mokykloje. Pareigūnu sumanusio tapti vaikino kišenėse aptiktos narkotikų tabletės. Studentui iškelta baudžiamoji byla dėl kvaišalų laikymo, jis uždarytas į areštinę.

 Su narkotikais įkliuvo ir Policijos mokyklos auklėtinis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Su narkotikais įkliuvo ir Policijos mokyklos auklėtinis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-29 09:29

Jaunuoliui tikriausiai jau šiomis dienomis teks atsisveikinti su policijos studijomis.

Kitas atvejis užfiksuotas Čiužakampio kaime (Šalčininkų r.) – penktadienio pavakare patikrinę „Audi A4“, policininkai rado 18 polietileninių pakelėlių su baltos spalvos milteliais, 8 paketėlius su augalinės kilmės žalsvos ir rudos spalvos medžiagomis. 37 metų įtariamasis taip pat atsidūrė areštinėje.

Šiauliuose, Garažų gatvėje patikrinę vieną garažų patruliai rado du pakelėlius su marihuana ir uždėjo antrankius šioje patalpo buvusiam 21 metų vaikinui.

Šeštadienio pavakare į sostinės komisariatą pristatyto 28 metų vilniečio piniginėje aptikti šviesios spalvos milteliai, o atliekant kratą, apatiniuose drabužiuose rasti dar septyni maišeliai su narkotinėmis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.