Panoręs pavėžėti paauglius sukėlė avariją ir bandė ją nuslėpti

Vilkaviškio rajono gyventojas, panoręs pavėžėti keliu žingsniuojančius paauglius, sukėlė avariją. Jis tikėjosi nuslėpti įvykį, bet pareigūnai gavo žinią iš ligoninės.

Vilkaviškio rajono gyventojas, panoręs pavėžėti keliu žingsniuojančius paauglius, sukėlė avariją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilkaviškio rajono gyventojas, panoręs pavėžėti keliu žingsniuojančius paauglius, sukėlė avariją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2020, 10:26 AM, atnaujinta Jan 14, 2020, 10:31 AM

Iš Vilkupių kaimo į Vilkaviškio ligoninę šeštadienį apie 22 val. tėvai atvežė 14-metį savo sūnų. Paaugliui buvo lūžęs šonkaulis ir skilęs stuburas. Po Vilkaviškio medikų apžiūros paauglys buvo išgabentas į Kauno klinikas.

Medikai, sužinoję, kokiu būdu nepilnametis patyrė traumų, informavo policijos pareigūnus.

Paaiškėjo, kad apie 19 val. keliu Vilkupiai–Gegužiai automobiliu „Peugeot 306“ važiuojantis 39 metų Šūklių kaimo gyventojas pastebėjo žingsniuojančius du pažįstamus paauglius pusbrolius ir pasisiūlė juos pavėžėti.

Vėliau vyras tikino, kad nesuvaldė automobilio, nes esą užsikirto jo ratas. Mašina nulėkė nuo kelio ir vertėsi.

Iš sulamdytos mašinos vairuotojas ištraukė paauglius ir palydėjo juos iki namų. Po trijų valandų keturiolikmetį tėvams teko vežti į ligoninę.

Kai į avarijos vietą atvyko policijos pareigūnai, griovyje jau neberado avariją patyrusio automobilio, nes savininkas buvo spėjęs jį nutempti.

Anksčiau su teisėsauga reikalų neturėjęs vairuotojas, patikrintas kelios valandos po avarijos, buvo lengvai apgirtęs (0,64 prom.).

Ar prie vairo jis sėdėjo neblaivus, kai vežė paauglius, pareigūnai negalėjo pasakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.