Vilniuje sulaikyti du dėl narkotikų susikonfliktavę vyrai: vienas jų peiliu puolė pareigūnus

Vilniaus pareigūnams teko susigrumti su vyru, kuris bandė nuo policijos gintis peiliu, o prieš tai dėl narkotikų užpuolė kitą vyrą. Dėl įvykio pradėti net keturi ikiteisminiai tyrimai.

Asociatyvi nuotr.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 10:50 AM

Vilniaus apskrities VPK duomenimis, ketvirtadienio popietę, apie 14 val. 30 min., Vilniuje, Dariaus ir Girėno gatvėje, vyras (gim. 1983 m.), grasindamas peiliu, sumušė ir sužalojo vyrą (gim. 1974 m.) bei iš pastarojo atėmė narkotines medžiagas.

Sulaikymo metu vyras (gim. 1983 m.) pasipriešino ir puolė policijos pareigūnus, rankoje laikydamas peilį, tačiau buvo nuginkluotas ir sulaikytas.

Abu vyrai, suteikus medikų pagalbą, uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo (tas, kas neteisėtai atėmė žmogui laisvę, jeigu nebuvo žmogaus pagrobimo kaip įkaito požymių, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų) ir dėl dar trijų straispnių – neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, viešosios tvarkos pažeidimo bei pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.