Lenkų pasieniečiai sučiupo prekyba žmonėmis įtariamą lietuvį

Lenkijos pasieniečiai sučiupo Lietuvos teisėsaugos ieškomą ir prekyba žmonėmis įtariamą lietuvį. Vyras uždarytas į areštinę ir bus išduotas Lietuvai.

 Lenkų pasieniečiai sučiupo prekyba žmonėmis įtariamą lietuvį.<br> Lenkijos pasieniečių/Facebook/Straż Graniczna asociatyvi nuotr.
 Lenkų pasieniečiai sučiupo prekyba žmonėmis įtariamą lietuvį.<br> Lenkijos pasieniečių/Facebook/Straż Graniczna asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2020, 1:21 PM, atnaujinta Jan 30, 2020, 2:35 PM

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai, ieškomas lietuvis sučiuptas penktadienį, Augustave patikrinimui sustabdžius jo automobilį. Tikrinant vairuotojo tapatybę paaiškėjo, kad jo vardu yra išduotas Europos arešto orderis.

Pasak Lenkijos pareigūnų, Europos arešto orderį išdavė Lietuvos teisėsauga. Lietuvis įtariamas dalyvavęs organizuotos nusikalstamos grupės veikloje, kuriai be kitų nusikaltimų inkriminuojama ir prekyba žmonėmis. Bylos duomenimis, ši grupuotė buvo apribojusi laisvę mažiausiai trims asmenims.

32-ejų metų lietuvis sulaikytas, perduotas Augustavo policijai ir uždarytas į areštinę. Jis bus išduotas Lietuvai.

Tuo tarpu Lietuvos policija nenori dalintis informacija apie šį sulaikytą lietuvį, visa informacija apie jį slepiama po devyniais užraktais. Policija lrytas.lt tik informavo, kad 1988 m. gimęs Lietuvos pilietis įtariamas asmens pagrobimu.

Tarptautinė jo paieška buvo paskelbta 2019 m. pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.