Sulaikyti du kauniečiai, iš parduotuvių pavogę ne vieną dešimtį mobiliųjų telefonų

Policijos pareigūnai Kaune ir Vilniuje sulaikė du kauniečius, kurie, kaip įtariama, iš elektroninių prekių parduotuvės pasisavino ne vieną dešimtį mobiliojo ryšio telefonų.

Prieš teismą stos telefonų vagys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Prieš teismą stos telefonų vagys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 10:25 AM

Sausio 23 d. apie 5 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Savanorių prospekte, išdaužus parduotuvės lango stiklą, patekta į vidų. Kaip vėliau paaiškėjo, iš parduotuvės asmenys pagrobė mobiliojo ryšio telefonus, padarydami didelę žalą.

Po intensyvių paieškos veiksmų, sausio 28 dieną, vakare, vienas vyras (gim. 1982 m.) buvo sulaikytas Vilniuje, kitas (gim. 1986 m.) Kaune. Abu vyrai jau ne kartą teisti, jiems įtarimai už panašias nusikalstamas veikas pareikšti ir kituose ikiteisminiuose tyrimuose.

Už šią nusikalstamą veiką, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. (vagystė), jiems gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai