Kybartuose automobilyje rasta krūva draudžiamų daiktų

Kybartuose esantys pataisos namai Marijampolės pareigūnams pranešė apie automobilį, kurio viduje buvo aptikta draudžiamų daiktų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2020, 10:21 AM

Marijampolės apskrities VPK penktadienį, apie 11 val. 30 min., gautas Marijampolės pataisos namų Kybartų sektoriaus, esančio Kybartuose J.Biliūno gatvėje, pranešimas, kad lengvajame automobilyje „Toyota Prius“ buvo rasta draudžiamų daiktų.

Automobilio salone buvo aptikta metalinė teleskopinė lazda, vienas metalinis kastetas, viena pypkė su galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų likučiais, viena cigaretė, kurioje galimai yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų, plastikinis butelis su skaidriu skysčiu, skleidžiančiu alkoholio kvapą, vienas pakelis cigarečių su rusiškomis banderolėmis, vienas polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

Transporto priemonę vairavo Vilniaus rajono gyventojas (gim. 1974 m.), kartu važiavo 20-metė vilnietė ir Trakų rajono gyventojas (gim. 1996 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.