Du vaikinus pavežęs vyras nustėro – sulaukė ne tik grasinimų, bet ir automobilį apdergė išmatomis

Naktį į pirmadienį policijos pareigūnams buvo pranešta apie Radviliškyje, Maironio gatvėje esančio daugiabučio namo kieme kilusį konfliktą.

 Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai sulaikė ir ė areštinę uždarė 34 metų radviliškietį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai sulaikė ir ė areštinę uždarė 34 metų radviliškietį.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-17 13:16, atnaujinta 2020-02-17 13:18

Policijos pagalbos šaukėsi dviejų vaikinų užpultas 46 metų radviliškietis.

Atskubėjusiems pareigūnams vyras pasiskundė, kad jį kėsinosi sumušti du į namus parvežti pažįstami vaikinai.

Pasak nukentėjusiojo, apie 23 valandą namo parvežti 34 ir 27 metų radviliškiečiai ėmė jį užgaulioti. Vairuotojas keleiviams atsikirto. Tada šie pasikėsino jį sumušti.

Kai vairuotojui nuo mušeikų pavyko išsisukti, jie pyktį išliejo ėmę niokoti juos namo parvežusio vyro automobilį „Opel Zafira“.

Chuliganai ne tik apgadino automobilį, bet ir apdergė jį išmatomis. Dėl šio išpuolio patirtą žalą nukentėjusysis įvertino 120 eurų.

Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai vieną niekadėją sulaikė. Į areštinę buvo uždarytas 34 metų radviliškietis.

Šio išpuolio priežastis aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?