Kaune įkliuvo įtariamas prekeivis narkotikais

Vasario 19 d. vakare, apie 22 val. 30 min. Kauno r., Drąseikių kaime, sulaikytas vyras (gim. 1975 m.), kuris įtariamas turėjęs, laikęs ir platinęs psichotropines medžiagas, pranešė Kauno apskrities VPK.

Kaune įkliuvo įtariamas prekeivis narkotikais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune įkliuvo įtariamas prekeivis narkotikais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2020, 11:38 AM, atnaujinta Feb 21, 2020, 11:42 AM

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad tą pačią dieną, apie 15 val. 30 min., asmuo dalį galimai psichotropinės medžiagos, supakuotos į popieriaus lapą už 20 eurų neteisėtai pardavė vyrui. Tęsdamas savo nusikalstamą veiką, tą pačią dieną apie 20 val. 30 min. namuose dalį galimai psichotropinės medžiagos, supakuotos plastikiniame maišelyje, už nenustatytą pinigų sumą neteisėtai pardavė kitam vyrui.

Kadangi Kauno rajono policijos pareigūnai užkardė vykdomą nusikalstamą veiką, daugiau galimai psichotropinės medžiagos parduota nebuvo. Kratos metu buvo rasti ir paimti dar 4 plastikiniai maišeliai galimai psichotropinės medžiagos.

Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už šią nusikalstamą veiką Kauno rajono gyventojui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.