Apsvaigęs ir švirkštu apsiginklavęs vyras kėlė sumaištį judrioje gatvėje Vilniaus pakraštyje

Vilniaus policijos pareigūnai antrankiais surakino apsvaigusį vyrą, kuris pirmadienį po vidurdienio apsiginklavęs švirkštu kėlė sumaištį judrioje gatvėje. Vyras puldinėjo automobiliams po ratais ir kėlė didelį pavojų ne tik sau, bet ir visiems aplinkui.

Apsvaigęs ir švirkštu apsiginklavęs vyras kėlė sumaištį judrioje gatvėje Vilniaus pakraštyje.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Apsvaigęs ir švirkštu apsiginklavęs vyras kėlė sumaištį judrioje gatvėje Vilniaus pakraštyje.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2020, 2:21 PM, atnaujinta Mar 2, 2020, 4:25 PM

Vilniaus policija apie neadekvačiai besielgiantį vyrą pirmadienį po pietų gavo mažiausiai tris pranešimus. Visų pirmą apie 13 val. 38 min. buvo pranešta, kad Eišiškių pl. apsvaigęs nuo narkotikų maždaug 25-28 m. vyras apsiginklavo švirkštu, šoka ant važiuojamosios kelio dalies po automobiliais ir bando juos apvogti. 

Netrukus, apie 13 val. 40 min. policija sulaukė pranešimo, kad Eišiškių pl. ir Metalo g. sankryžoje, jaunas vyras vaikšto po važiuojamąją kelio dalį, daro salto, yra neadekvatus. Pranešėjai spėjo, kad vyras gali būti apsvaigęs nuo narkotikų.

Pranešta, kad dėl vyro neadekvačių veiksmų stoja automobiliai, jis kelia pavojų eismo saugumui.

Apie 13 val. 41 min. sulaukta dar vieno skambučio. Buvo pranešta, kad gatvėje vaikšto narkotinių medžiagų vartojęs asmuo. 

Apie neadekvačiai besielgiantį vyrą pranešė ir socialinio tinklo „Facebook“ grupės „Reidas Vilniuje II“ vartotojai. Vienas iš grupės administratorių net įkėlė vaizdo medžiagą, kurioje matyti į gatvę šokinėjantis vyras.

Vaizdo medžiagoje matosi, kad automobiliai tikrai stoja, jų vairuotojai stengiasi vyro nepartrenkti.

Žmonės taip pat pranešė, kad ieškoti šio vyro į Eišiškių pl. atvyko du policijos ekipažai. Pareigūnai jį sulaikė, surakino antrankiais ir paguldė ant žemės.

Vilniaus policijoje lrytas.lt sužinojo, kad vyras iš tiesų buvo sulaikytas. Per sulaikymą vyras nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, priešinosi, todėl prieš jš buvo panaudotos spec. priemonės - dujos ir antrankiai.

1992 m. gimęs vyras pristatytas į policijos komisariatą. Čia jį apžiūrėjo medikai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.