Palangoje butą pardavinėjusi moteris apšvarino vyrą: liko be būsto ir be 45 tūkst. eurų

Klaipėdos apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje baigtas ir į teismą perduotas ikiteisminis tyrimas dėl didelės vertės svetimo turto įgijimo apgaule (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 straipsnio 2 dalį).

Tyrimą dėl sukčiavimo atlieka Klaipėdos apskr. VPK.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Tyrimą dėl sukčiavimo atlieka Klaipėdos apskr. VPK.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2020, 9:35 AM

Šį tyrimą pareigūnai pradėjo 2019 m. sausio mėnesį. Vienos Kaune registruotos nekilnojamojo turto pardavimo brokerių bendrovės direktorė (gimusi 1984 m.), tarpininkavo parduodant butą poilsiui Palangoje.

Nustatyta, kad moteris neturėjo jokių pardavėjo įgaliojimų, tačiau 57-erių pirkėjui į brokerių bendrovės sąskaitą nurodė pervesti avansą už perkamas patalpas – 45 tūkst. eurų. O vėliau tuos pinigus išgrynino bankomate ir pasisavino.

Nukentėjęs pirkėjas liko ir be pinigų, ir be nusižiūrėto buto poilsiui.

Įtariamoji anksčiau nėra teista. Griežčiausia už šį nusikaltimą numatoma bausmė yra laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.