Parduotuvėje įkliuvęs girtas vilnietis leptelėjo, kad yra užsikrėtęs koronavirusu – atlėkė net dvi greitosios

Vilniuje parduotuvėje į konfliktą įsivėlęs girtas vyras po sulaikymo staiga pareiškė, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Po šio jo pareiškimo į sulaikymo vietą atlėkė du greitosios pagalbos ekipažai, tačiau jokių užsikrėtimo požymių vyriškiui nenustatyta.

 Parduotuvėje Vilniuje įkliuvęs girtas vyras leptelėjo, kad yra užsikrėtęs koronavirusu – atlėkė net dvi greitosios.<br> Facebook/Naujosios Vilnios gyventojams/Igorio Z. nuotr.
 Parduotuvėje Vilniuje įkliuvęs girtas vyras leptelėjo, kad yra užsikrėtęs koronavirusu – atlėkė net dvi greitosios.<br> Facebook/Naujosios Vilnios gyventojams/Igorio Z. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2020, 4:09 PM, atnaujinta Mar 30, 2020, 8:57 AM

Incidentas apie 13 val. įvyko Naujojoje Vilnioje, Parko g., esančioje parduotuvėje. Į ją atėjęs girtas vyras įsivėlė į konfliktus su darbuotojais ir apsauga.  

Vyriškis buvo sulaikytas, į parduotuvę iškviesti policijos pareigūnai. Pareigūnus kvietę apsaugos darbuotojais sakė, kad siautėjantis vyras net bandė trenktikasininkei, tačiau niekas nenukentėjo.

Įsisiautėjęs vyriškis (gim. 1979 m.) atvykus policijos patruliui pareiškė, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Tad policijos pareigūnai jį saugiai pasodinę į savo automobilio uždarą patalpą, į įvykio vietą iškvietė medikus. Juos pareigūnai pasitiko jau sulindę į apsauginius kostiumus.

Greitosios pagalbos medikai vyriškį apžiūrėjo, tačiau jokių infekcijos požymių nenustatė. Vyras su policijos palyda dar buvo nuvežtas ir į ligoninę, tačiau ir čia niekas jokių infekcijos požymių neįžvelgė.

Tad triukšmadarys nugabentas į nakvynės namus „Sala“, kur likti atsisakė.

Vyriškiui surašytas protokolas, už viešosios tvarkos trikdymą jam teks susimokėti baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.