Koronavirusas keičia ir nusikaltėlių aprangos kodą: vogti eina su respiratoriais ant veidų

Pasaulį sukausčiusi pasaulinė COVID-19 pandemija keičia ir nusikaltėlių aprangos kodą. Alytuje vaizdo kameromis užfiksuoti du vyrai, galintys būti susiję su vagyste iš privataus garažo. Policija norėtų, kad kas nors šiuos vyrus atpažintų, tačiau tai padaryti lengva nebus – abu vyrai ant veidų užsismaukę respiratorius.

 Koronavirusas keičia ir nusikaltėlių aprangos kodą: vogti eina su respiratoriais ant veidų.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Koronavirusas keičia ir nusikaltėlių aprangos kodą: vogti eina su respiratoriais ant veidų.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2020, 3:47 PM, atnaujinta Apr 1, 2020, 3:57 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, kovo 26 d. Alytuje, Ąžuolo g., vyras pastebėjo, kad atidarius langą buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą ir pavogti įvairūs įrankiai bei kareiviška striukė.

Alytaus apskrities VPK pareigūnai ieško šio įvykio liudytojų. Vaizdo kameros užfiksavo du vyrus, su kuriais policija norėtų pabendrauti ir prašo visuomenės pagalbos juos atpažįstant. O tai padaryti lengva nebus - abu vyrai yra su respiratoriais.

Vaizdo medžiagoje taip pat matyti, kaip vienas iš vyrų užsimauna pirštines ir tik tada liečiasi prie metalinės tvoros.

Manoma, kad ateityje taip užsimaskavusių įtariamųjų tik daugės. 

Policija vis dėlto tikisi, kad kas nors galės šiuos du vyrus atpažinti ir su respiratoriais. Asmenis, žinančius ar atpažinusius vaizdo įraše matomus vyrus ar galinčius suteikti naudingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskrities VPK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Remigijui Tamoševičiui tel. +370 700 65 715, mob. tel. +370 601 46 736 arba el. p. remigijus.tamosevicius@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.