Paauglės žagintojas keliaus į koloniją

Paauglę ir žaginęs, ir neteisėtų lytinių santykių turėjęs vaikinas turės laiko apmąstyti iškrypėliškus poelgius.

 Jaunuolis nuteistas ir už išžaginimą, ir už nederamus lytinius santykius su jaunesne kaip 16 metų paaugle.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Jaunuolis nuteistas ir už išžaginimą, ir už nederamus lytinius santykius su jaunesne kaip 16 metų paaugle.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-14 20:08, atnaujinta 2020-04-14 20:12

Šiaulių apylinkės teismas skyrė 23 metų jaunuoliui 3 metų ir 10 mėnesių įkalinimo bausmę. 

Šiaulių regione gyvenantis teisiamasis kaltės nepripažino, bet bylą neviešuose posėdžiuose nagrinėjusi teisėja Ilona Jakubėnienė pažymėjo, jog įkalčių kaltei įrodyti pakanka. 

Teismas įvertino pačios nukentėjusiosios, jos namiškių, mokytojos parodymus, medicinos ekspertų pateiktas išvadas. Be to, įkalčiais tapo susirašinėjimas tarp aukos ir ja pasinaudojusio iškrypėlio.

Nukentėjusioji prašė priteisti ir neturtinę, ir turtinę žalą. Teisėja I.Jakubėnienė ieškinį dėl patirtos daugiau kaip 60 eurų turtinės žalos patenkino visiškai, o neturtinę žalą sumažino. 

Nukentėjusioji patirtą neturtinę žalą buvo įvertinusi 10 tūkstančių eurų. Nuteistasis įpareigotas sumokėti 6 tūkstančius eurų, be to, atlyginti 575 eurų bylinėjimosi išlaidas valstybės skirtam advokatui. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.