Sugyventinę talžė dulkių siurblio vamzdžiu

Penkiasdešimtmetis joniškietis įniršį liejo namuose Baseino g. talžydamas sugyventinę. Girtas smurtautojas išgabentas į areštinę, bet tuo problemos nesibaigė – teks minti ir teismo slenkstį.

 Joniškietis nakvojo areštinės kameroje, bet tuo nemalonumai smurtautojui nesibaigs - teks minti teismo slenkstį.<br> G.Šiupario nuotr.
 Joniškietis nakvojo areštinės kameroje, bet tuo nemalonumai smurtautojui nesibaigs - teks minti teismo slenkstį.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2020, 9:26 AM, atnaujinta Apr 18, 2020, 9:29 AM

Penktadienį vakare pora susiriejo, o vyriškis savo argumentus “sustiprino” pasigriebęs dulkių siurblio plastikinį vamzdį – pradėjo mušti šešiasdešimtmetę.

Nukentėjusioji dėl kirstos žaizdos virš kairiojo antakio nugabenta į Joniškio ligoninę. Žaizdą aptvarstę medikai ją išleido gydytis į namus. Jai nustatytas ir lengvas girtumas (1,05 promilės).

Smurtautojas buvo įkaušęs gerokai smarkiau. Per patikrą nustatyta, kad jis smarkiai apsvaigęs (2,85 promilės). Toks girtumas laikomas sunkiu. 

Pareigūnai smurtautoją sulaikė ir išvežė į Šiaulius – jam teko nakvoti areštinės kameroje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?