Vairuotojo automobilyje Tauragės pareigūnai aptiko 460 pakelių kontrabandinių cigarečių

Tauragės pareigūnai praneša apie sulaikytą, policijai jau žinomą ir už kontrabandą baustą vyrą, kuris šįkart vėl įkliuvo gabendamas cigarečių kontrabandą.

Vyras policijai jau žinomas dėl tokių pačių nusikaltimų.<br>Tauragės apskr. VPK nuotr.
Vyras policijai jau žinomas dėl tokių pačių nusikaltimų.<br>Tauragės apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2020, 10:44 AM

Antradienį, apie 9 val. 10 min., Tauragėje, Šilalės gatvėje, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Volvo XC90“. Pareigūnai apžiūros metu automobilio bagažinėje rado 460 pakelių cigarečių „Fest“ su baltarusiškomis banderolėmis. Visų šių cigarečių pakelių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis, vertė 1 tūkst. 600 eurų.

Automobilio vairuotojas žinomas Tauragės pareigūnams. Vyras ir anksčiau buvo baustas už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis. 2018 m. vyriškis pareigūnams buvo įkliuvęs su 440 pakelių kontrabandinių cigarečių „NZ Gold“.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, 66-erių vyrui pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR ANK 209 str. 5 d. Vyrui gresia bauda nuo 2 tūkst. iki 5 tūkst. 590 eurų.

Siekdami užkardyti akcizais apmokestinamų prekių nelegalią apyvartą, pareigūnai Tauragės apskrities VPK aptarnaujamojoje teritorijoje ir toliau vykdys policines ir prevencines priemones, siekiant stiprinti akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos užkardymą bei tikrins visą gaunamą gyventojų informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.