Ginklu draugei pagrasinęs mažeikiškis atsidūrė areštinėje

Šeštadienį vakare pranešimą apie ginklu savo buvusiai žmonai grasinantį 26 metų mažeikiškį gavę Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šį vyrą sulaikė ir uždarė į areštinę.

Telefonu buvusiai žmonai paskambinęs mažeikiškis grasino susidoroti, o po to atsiuntė nuotrauką, kurioje matosi rankoje laikomas ginklas.<br> G.Gedminaitės asociatyvi nuotrauka
Telefonu buvusiai žmonai paskambinęs mažeikiškis grasino susidoroti, o po to atsiuntė nuotrauką, kurioje matosi rankoje laikomas ginklas.<br> G.Gedminaitės asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2020, 10:32 AM, atnaujinta May 31, 2020, 11:00 AM

Dėl jai grasinimus siunčiančio buvusio sutuoktinio 26 moteris į policiją kreipėsi šeštadienį 20 val. 45 min.

Pareigūnams moteris pareiškė, kad prieš pusvalandį jai telefonu paskambinęs buvęs sutuoktinis grasino susidoroti, o po to atsiuntė nuotrauką, kurioje matosi rankoje laikomas ginklas.

Tokią užuominą gavusi moteris nusprendė nedelsti ir kreipėsi į policiją.

Buvusiai žmonai grasinusį vyrą pareigūnai Mažeikiuose, Ventos gatvės namo bute, surado tą pačią dieną 23 val. 40 min.

Mažeikiškis buvo sulaikytas. Patikrinus alkoholio matuokliu paaiškėjo, kad sulaikytasis yra neblaivus. Jam buvo nustatytas lengvas (0,55 prom.) girtumo laipsnis.

Bute buvo rastas ir paimtas pistoletas. Pareigūnai ant stalo rado ir baltos spalvos miltelių. Įtariama, kad tai – narkotinė medžiaga.

Rasti milteliai buvo perduoti ekspertams, o sulaikytasis – uždarytas į areštinę.

Pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus: dėl grasinimo nužudyti ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis priemonėmis.

Vos prieš dvi dienas reaguodamas į panašų pranešimą tarnybos metu žuvo 40 metų Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas Saulius Žymaintas, o metais jaunesnė jo kolegė buvo sužalota.

Šūvius į rinkti medžiagos dėl gauto pranešimo apie grasinimą nužudyti atvykusius pareigūnus Mažeikių rajone, Birbiliškės kaime, penktadienį ryte iš nelegaliai laikyto šautuvo paleido savo sodyboje tūnojęs 52 metų Stasys Brasas.

Žudikas vėliau namą padegė ir pats žuvo per gaisrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.