Po vaišių Panevėžio bare – skandalingi kaltinimai

Panevėžio pareigūnams teks išsiaiškinti, kas pirmadienio naktį įvyko bare „Seklyčia prie uosio“. Vilnietė verslininkė Jurgita Zigmantė – tikina, kad patyrė baro šeimininko, žinomo aludario Vidmanto Perevičiaus smurtą.

 Vilnietė J.Zigmantė (dešinėje) su vyru Mindaugu ir drauge pirmadienį nusifototografavo vakarojantys Panevėžio bare.
 Vilnietė J.Zigmantė (dešinėje) su vyru Mindaugu ir drauge pirmadienį nusifototografavo vakarojantys Panevėžio bare.
 J.Zigmantė socialiniame tinkle paskelbė savo versiją, o vilnietės apkaltintas aludaris kratėsi kaltės, bet sakė nutaręs nesivelti į viešą diskusiją. 
 J.Zigmantė socialiniame tinkle paskelbė savo versiją, o vilnietės apkaltintas aludaris kratėsi kaltės, bet sakė nutaręs nesivelti į viešą diskusiją. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2020, 5:19 PM

Tuo tarpu „Seklyčia prie uosio“ savininkas atkirto, kad girtos klientės bare niekas nė pirštu nepalietė, o ji pati stikliniu bokalu sužalojo žmogų.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis patvirtino, kad iškvietimas į alaus barą Birutės gatvėje buvo: „Pranešimas gautas po vidurnakčio. Moters apkaltintas vyriškis dar neapklaustas, vyksta tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo“.

Bandė išskirti konfliktuojančius

Socialiniame tinkle situaciją aprašiusi J.Zigmantė neslėpė, kad bankrutavo Vilniuje veikęs baras „Akivarai“ yra likęs skolingas ne vienam tiekėjui.

Balandžio pradžioje jo raktus grąžinusi verslininkė nurodė, kad liko skolinga 390 eurų bendrovei „Piniavos alutis“.

Pasak moters, ji nesikrato skolų: „Niekam ne paslaptis, kad neseniai uždarėm barą, paskelbėm bankrotą ir yra likę skolų, nuo nieko aš nesislapstau ir bandau su visais gražiai susidėlioti visus reikalus“.

J.Zigmantė tikino, kad baro savininkas su bičiuliais ėmė reikalauti tučtuojau grąžinti skolą, grasino, negana to, neleido jos vyrui Mindaugui išeiti iš baro.

Moteris sakė, kad išėjusi į lauką paskambino policijai, o sugrįžusi šoko ginti sutuoktinį nuo agresyviai nusiteikusių vietinių.

Pasak vilnietės, ji buvo pargriauta ant grindų, o pašokusi griebė bokalą: „Atsisuku iš Vidmanto Perevičiaus („Piniavos alutis“ savininko) skrieja man kumštis ir geras kumštis tiesiai į veido kairę pusę“.

Rytą sulaukė skambučio

J.Zigmantė sakė, kad prie baro atlėkė keli pareigūnų ekipažai, bet jų į vidų niekas neįsileido: „Jie užgesino šviesas ir užsirakino“.

Moteriai buvo smarkiai sumuštas veidas, prakirsta lūpa. Nukentėjusiąją apžiūrėjo greitosios medikai, ji nuvažiavusi į komisariatą parašė pareiškimą policijai.

Pernakvojusi išsinuomotame bute, vilnietė su vyru antradienio rytą išvažiavo namo.

„Man skambino V.Perevičius, siūlė atvažiuoti ir tartis. Siūlėsi pats atvažiuoti, bet nesitariau, pareiškimo neatsiėmiau“, – lrytas.lt pasakojo apie patirtus išgyvenimus socialinio tinkle paskyroje išsiliejusi vilnietė.

Tikina nepalietęs nė pirštu

Verslininkas V.Perevičius žurnalistui pateikė priešingą įvykių versiją – tikino, kad nė pirštu nepalietė baro lankytojos. Tiesa, jis nusistebėjo, kad skolos negrąžinusi lankytoja lankosi bare.

Aludaris sakė, kad sostinės baras liko skolingas nedidelę pinigų sumą: „Tokių skolų yra ne viena. Taip, apmaudu, nes už esu sumokėjęs valstybei mokesčius, akcizus. Bet mintyse šią sumą seniai buvau nurašęs“.

Pasak V.Perevičiaus, konfliktas įvyko, nes baro lankytoja padaugino: „Jie buvo susistūmę du stalus, o po to kilo barnis. Buvo jau po 23 val., todėl liepiau visiems išeiti“.

Baro šeimininkas sakė, kad J.Zigmantės niekas nė pirštu nepalietė, o ji pati griebė baro lentynoje buvusį litro talpos bokalą ir tvojo vienam lankytojui: „Bokalas subyrėjo“.

Verslininkas spėliojo, gal lauke įvyko „pratęsimas“: „Aš uždariau barą ir automobiliu išvažiavau“.

V.Perevičius pripažino, kad situacija labai nemaloni, bet dėl kilusio skandalo kaltino padauginusią lankytoją.

Aludariui sūnus parodė įrašus socialiniame tinkle, bet neketina atsakyti tuo pačiu, nes nebūtų jokios naudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.