Kalvarijos pasieniečiai sulaikė klastotę pateikusį latvį

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė Latvijos pilietį, kuris dokumentų kontrolės metu pateikė, įtariama, suklastotą Didžiosios Britanijos vairuotojo pažymėjimą.

 Kalvarijos pasieniečiai sulaikė klastotę pateikusį latvį.<br> VSAT nuotr.
 Kalvarijos pasieniečiai sulaikė klastotę pateikusį latvį.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2020, 10:43 AM, atnaujinta Jun 9, 2020, 10:46 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, pirmadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Kalvarijos kontrolės punkte tikrino į Lietuvą iš Lenkijos įvažiuojančio 41-erių Latvijos piliečio ir jo vairuoto automobilio „Renault Laguna“ su Didžiosios Britanijos numeriais dokumentus.

Vyras Kalvarijos pasieniečiams pateikė ir Didžiosios Britanijos vairuotojo pažymėjimą. VSAT pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas, įtariama, yra visiška klastotė.

Latvijos pilietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu VSAT Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Latvijos piliečiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Automobilį „Renault Laguna“ Kalvarijos pasieniečiai perdavė kartu vykusiam keleiviui, kuris turėjo tvarkingus dokumentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.