Akmenės r. susipešė girti sutuoktiniai – abu nakvojo areštinėje Tokia pati istorija nutiko ir Šiauliuose

Akmenės policija aiškinasi sutuoktinių konfliktą, po kurio abu turi pretenzijų vienas kitam. Kadangi ir vyras, ir žmona smurtu kaltina vienas kitą, pareigūnai abu sutuoktinius uždarė į areštinę ir šiems išsiblaivius bandys išsiaiškinti, kas įvyko. Visiškai tokia pati istorija nutiko ir Šiauliuose – čia susimušė sugyventiniai.

 Akmenės r. susipešė girti sutuoktiniai – abu nakvojo areštinėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Akmenės r. susipešė girti sutuoktiniai – abu nakvojo areštinėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2020, 9:10 AM, atnaujinta Jun 10, 2020, 9:30 AM

Iškvietimą į Dabikinės kaimą Akmenės r. pareigūnai antradienį gavo apie 10 val. 13 min. Atvykę nurodytu adresu policijos patruliai sunkiai galėjo suprasti, kas vyksta, nes ča gyvenantys sutuoktiniai vienas kitą kaltino smurtu.

Pareigūnai iš karto pamatė, kad porelė yra girta. Vyrui (gim. 1987 m.) buvo nustatytas 1,82 prom. girtumas, o jo žmonai (gim. 1985 m.) - 1,24 prom.

Kadangi ir vienas, ir kitas konflikto dalyviai parašė pareiškimus dėl smurto, policininkai sulaikė abu. Sutuoktiniai buvo uždaryti į areštinę išsiblaivyti, o jau po to policija aiškinsis, kas iš tiesų įvyko.

Visiškai tokia pati istorija nutiko ir Šiauliuose – čia susimušė sugyventiniai. Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, birželio 9 d. apie 17 val. 45 min. Šiauliuose, Tilžės g., bendro naudojimo patalpoje, tarpusavyje susimušė sugyventiniai – girtas (2,26 prom.) vyras (gim. 1970 m.) ir girta (2,24 prom.) moteris (gimusi 1981 m.).

Į gydymo įstaigas jie nesikreipė, tačiau abu, kaip praneša policija, sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Dėl abiejų incidentų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.