Narkotikus platinusio kauniečio byla perduota į teismą

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą, kurį Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokuroras jau perdavė į teismą - baudžiamojon atsakomybėn patrauktam jaunuoliui dėl jo įvykdytų nusikaltimų gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.

Vaikinas buvo sulaikytas dar būdamas nepilnametis.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Vaikinas buvo sulaikytas dar būdamas nepilnametis.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2020, 10:54 AM

Viskas prasidėjo dar šių metų sausio 20 dieną, kuomet apie 1 val. 50 min. skubios pagalbos telefonu kreipėsi 24 metų moteris, pranešusi, kad ją nuo laiptų nustūmė jaunuolis.

Tąkart nedelsiant sureagavus į gautą informaciją, netoliese įvykio vietos buvo sulaikytas dar tuomet nepilnametis, 2002 metais gimęs jaunuolis.

Pas sulaikytąjį buvo rasta 14 paketėlių su augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis.  Tuomet atlikus kratas pas sulaikytąjį buvo rasta ne tik dar narkotinių medžiagų, svarstyklės, smulkintuvas, pakavimo priemonės, bet ir šaunamojo ginklo šaudmuo bei kastetas, kuris priskiriamas prie šaltųjų ginklų.

Iš viso sulaikius įtariamąjį buvo rasta 1033 gramai narkotinių medžiagų.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai jaunam vyrui pareiškė įtarimus dėl labai didelio kiekio narkotinių medžiagų laikymo, turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d., 253 str. 1 d., 258 str. 2 d. ir 259 str. 1 d., 260 str. 2 d. gresia baudžiamoji atsakomybė: laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.