Vilniaus policija sučiupo vyrus, įtariamus 14-metės išžaginimu

Vilniaus policija praneša sučiupusi vyrus, įtariamus 14-metės išprievartavimu. Pasak policijos, pradinė informacija, kad mergaitė išprievartauta parke, buvo netiksli.

Vilniaus policija sučiupo vyrus, įtariamus 14-metės išprievartavimu.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija sučiupo vyrus, įtariamus 14-metės išprievartavimu.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2020, 2:19 PM, atnaujinta Jun 17, 2020, 4:53 PM

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, nusikaltimas įvykdytas birželio 13 d. Medeinos g. Praėjus kelioms dienos ir atlikus tyrimo veiksmus, Vilniaus apskrities policijos pareigūnams pavyko nustatyti asmenis, galimai padariusius šį nusikaltimą.

„Šiuo metu su šiuo nusikaltimu susiję asmenys yra apklausiami policijos tyrėjų, atliekamos kratos įtariamųjų gyvenamosiose vietose bei kiti procesiniai veiksmai. Jau nustatyta, kad įvykio vieta yra ne viešas parkas (kaip buvo skelbta pirminėje informacijoje), o privati teritorija. Po apklausų bus sprendžiama, kokios kardomosios priemonės bus skirtos įtariamiesiems.

Siekiant nepakenkti ikiteisminiam tyrimui, sostinės policija šiuo metu negali atskleisti daugiau įvykio aplinkybių bei išsamesnės informacijos apie sulaikytuosius“, – rašoma Vilniaus policijos pranešime.

Policija neskelbia, kiek žmonių sulaikyta. Tačiau lrytas.lt žiniomis, ne visi į policija atvežti ir apklausiami asmenys yra įtariami nusikaltimu. Dalis jų šiame tyrime yra liudininkiai.

Ar bus kreipiamasi į teismą ir prašoma suėmimo ir kiek įtariamųjų pareigūnai sieks suimti, bus aišku po apklausų. 

Kaip jau skelbė lrytas.lt, iš karto po nusikaltimo manyta, kad mergaitė nepažinojo ją nuskriaudusio asmens. Aiškėjant, kad nepilnametė išžaginta ne viešoje vietoje, o privačioje teritorijoje, neatmetama, jog ši pradinė informacija irgi gali keistis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.