Tauragės r. girtas motociklininkas nesėkmingai bandė pabėgti nuo pareigūnų

Tauragės apskrities VPK pranešė apie sustabdytą neblaivų motociklo vairuotoją. Vis dėlto sulaikyti vyrą buvo ne taip lengva – vyrukas pamatęs pareigūnus bandė sprukti, o baudžiamas bus ne už vieną pažeidimą. 

Vyras bus baudžiamas ne už vieną pažeidimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vyras bus baudžiamas ne už vieną pažeidimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2020, 5:24 PM

Šeštadienį, patruliuodami policijos pareigūnai Tauragės rajone, Batakių kaime, pastebėjo įtartinai manevruojanti krosinį motociklą. Pradėjus stabdyti vairuotojas nepakluso nurodymams ir nurūko kaimo keliukais. Pareigūnams lipant ant „kulnų“ vyras metėsi į mišką, tačiau teko palikti savo transporto priemonę ir bėgti.

Vyrui pasprukti nepavyko – buvo sulaikytas pareigūnų.

Pasirodo 30-metis bėglys, ne tik vairavo išgėręs (1,32 prom.), bet jam atimta teisė vairuoti transporto priemonę, motociklas nėra draustas, be valstybinių numerių ir transporto priemonė nėra įregistruota.

Vyrui surašytas LR ANK protokolas pagal 426 str. 5 d. (nepaklusimas reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimas iš eismo įvykio vietos), 422 str. 5 d. (transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai), 415 str. 1 d., 2 d., 3., (transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimas).

Policijos pareigūnai primena vairuotojams būti sąmoningais, atsakingais ir drausmingais kelių eismo dalyviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.