Girtas vairuotojas Šiauliuose sudaužė savo ir du svetimus automobilius

Joninių išvakarėse kaip reikiant įkaušęs ir pasivažinėti sumanęs 34 metų šiaulietis paparčio žiedo galėjo ieškoti areštinės kameroje.

 Girtas avariją sukėlęs šiaulietis turės stoti priš teismą, atlyginti padarytus nuostolius ir neteks savo automobilio.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
 Girtas avariją sukėlęs šiaulietis turės stoti priš teismą, atlyginti padarytus nuostolius ir neteks savo automobilio.<br> V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2020, 10:27 AM

Už grotų šis vyras atsidūrė po to, kai girtas sukėlė avariją, per kurią apgadino ne tik savo, bet ir du svetimus automobilius.

Apie Šiauliuose Tilžės gatvėje ant viaduko susidūrusius tris automobilius policijos pareigūnams buvo pranešta antradienį 16 val. 48 min.

Baigiantis darbo dienai eismas pagrindine Šiaulių miesto gatve yra intensyvus, automobilių spūsčiai

susidaro net ir ant netoli miesto centro esančio viaduko.

Automobilį „Audi A8“ vairavęs 34 metų šiaulietis užvažiavęs ant viaduko per vėlai pastebėjo, kad prieš jį driekiasi stovinčių automobilių eilė.

Vyras bandė sustabdyti, tačiau atstumas iki priekyje stovinčio automobilio „Opel Zafira“ buvo per trumas, ir „Audi“ į jį įsirėžė. Nuo smūgio „Opel Zafira“ dar trenkėsi į prieš jį stovėjusį „Mercedes Benz ML 350“.

Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau buvo apgadinti visi trys automobiliai.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai visus tris vairuotojus patikrino alkoholio matuokliu.

Paaiškėjo, kad avarijos kaltininkas yra stipriai girtas – jam nustatytas 2,40 promilių girtumas.

Dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo bei vairavimo išgėrus, kai girtumas viršija 1,5 promilės, ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai avarijos kaltininką sulaikė ir uždarė į areštinę.

Šio vyro laukia dideli nemalonumai.

Jis turės stoti prieš teismą dėl avarijos sukėlimo bei vairavimo esant girtam, neteks automobilio, kurį vairavo, ir turės atlyginti per avariją padarytus nuostolius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.