Šilalės r. pareigūnai aptiko nemažą kiekį naminės degtinės: gėrimo savininkė teisėsaugai žinoma

Tauragės apskrities policija praneša apie patikrinimo metu Šilalės rajone rastą naminukę. Gėrimo savininkė neslėpė, kad neleistinas turtas yra jos, o pati moteriškė teisėsaugai jau yra žinoma.

Aptikta naminukė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Aptikta naminukė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Aptikta naminukė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Aptikta naminukė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-06-26 11:17

Ketvirtadienį, apie 10 val. 50 min. Tauragės apskrities VPK Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai pagal iš anksto numatytus pavedimus apsilankė Šilalės rajone, Gūbrių kaime, pas ten gyvenantį vyrą.

Tačiau patikrinimo metu pareigūnų akylumas ir darbo patirtis dar kartą pasitarnavo, ir ūkinio pastato rūsyje rado galimai naminės degtinės. Rasta septynios taros, kuriose buvo apie 30 litrų bespalvio skysčio su kvapu būdingu naminei degtinei. Kaip paaiškėjo radinys priklauso moteriai, kuri neneigė, kad rastas skystis yra jos ir esą laiko asmeniniams tikslams.

Policijai anksčiau žinoma nebuvo, bet dabar jos atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal baudžiamojo kodekso 201 straipsnio 3 dalį ir už tai gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės apribojimas.

Pareigūnai primena, kad naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas yra neteisėtas ir policija to netoleruos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.