Užfiksavus ginklą į vairuotoją nukreipusį Vilniaus pareigūną, policija išplatino paaiškinimą

Internete išplitus nuotraukai su Vilniaus pareigūnu, nukreipusiu ginklą į automobilio vairuotoją, policija paskelbė viešą paaiškinimą dėl įvykusios situacijos.

Šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuotas pareigūnas su nutaikytu ginklu į automobilio vairuotoją. <br>facebook nuotr.
Šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuotas pareigūnas su nutaikytu ginklu į automobilio vairuotoją. <br>facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2020, 9:12 PM

Šeštadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuotas pareigūnas su nutaikytu ginklu į automobilio vairuotoją.

Ja dalijasi žmonės svarstė, kodėl pareigūnas taip pasielgė, ne vienas dalijosi abejone, ar taip iš vis galima.

Greitai į plintančią nuotrauką ir kilusią diskusiją atsakė Lietuvos policijos atstovai, komentarą paskelbę savo paskyroje. Jie pateikė ir platesnį komentarą dėl situacijos.

„Šiandien, apie 18 val. Vilniaus policija gavo pranešimą, kad galimai neblaivus asmuo turi ginklą. Automobilis, kuriuo vyko asmuo buvo sustabdytas ir imantis visų saugumo priemonių buvo atliktas automobiliu vykstančių asmenų dokumentų patikrinimas.

Vienas iš asmenų pradėjo muistytis, jis turėjo airsoft pistoletą (leidimo nereikia), jam nustatytas 2,87 prom. girtumas, ginklas paimtas“, – rašoma žinutėje.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.