Panemunės punkte pasieniečiai sulaikė įtartiną prikabinamą namelį

Panemunės punkte Bardinų užkardos pasieniečiai sulaikė į Kaliningrado sritį gabentą prikabinamą namelį „Sprite Super 390 EK“, kurio identifikaciniai numeriai, įtariama, yra suklastoti.

Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>lrytas.lt koliažas
Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>lrytas.lt koliažas
Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>VSAT nuotr.
Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>VSAT nuotr.
Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>VSAT nuotr.
Namelį gabeno Rusijos pilietis.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 25, 2020, 11:22 AM

Pirmadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų pasienio užkardos pareigūnai Panemunės punkte tikrino iš Lietuvos į Rusiją vykusio automobilvežio „Mercedes-Benz“ rusiškais numeriais ir jo vairuotojo, 37-erių Rusijos piliečio, dokumentus. Jie buvo tvarkingi.

Automobilvežiu į Kaliningrado sritį rusas gabeno prikabinamą namelį „Sprite Super 390 EK“ be valstybinių numerių. Pasieniečiams kilo įtarimų, kad šios transporto priemonės identifikaciniai numeriai gali būti suklastoti. Tyrimo metu bus atlikta ekspertizė ir nustatyta, ar prikabinamas namelis nėra vogtas.

Dėl identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo VSAT Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vairuotojas po apklausos paleistas, jis automobilvežiu išvyko iš Lietuvos. Prikabinamas namelis saugomas Pagėgių pasienio rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.