Kauno r. „nuginkluotas“ prieš moterį smurtavęs vyras Pareigūnai namuose aptiko mečetę, kardų ir kitų ginklų

Kauno rajone policija sulaikė prieš moterį ranką pakėlusį vyrą. Tačiau tai buvo ne viskas. Pareigūnai iš vyro namų susirinko visą artileriją įvairiausių ginklų, o taip pat rado ir laikomą „naminukę“.

Vyras namuose laikė ir naminę degtinę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vyras namuose laikė ir naminę degtinę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 9:19 AM

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį, apie 22 val. Kauno rajone, Gervėnupio kaime, namuose, neblaivus (0,9 prom.) vyras (gim. 1959 m.) smurtavo prieš moterį (gimusi 1961 m.), taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Namuose rasti ir paimti neteisėtai laikomi ginklai: mačetė, peilis, pneumatinis ginklas, trys daiktai, panašūs į durklus, du kardai, ginklas su optiniu taikikliu ir dujinis revolveris.

Taip pat buvo rastos trys stiklinės talpos, kuriose buvo apie 5,5 l skaidrios spalvos skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas) ir 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.