Pasieniečiai sulaikė Čekijos teisėsaugininkų ieškotą furgoną

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai Šalčininkų kontrolės punkte sulaikė, įtariama, Čekijoje pavogtą furgoną. Juo į Lietuvą vyko Baltarusijos pilietis.

Furgonas sulaikytas Šalčininkų kontrolės punkte.<br>VSAT nuotr. 
Furgonas sulaikytas Šalčininkų kontrolės punkte.<br>VSAT nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2020, 5:43 PM

Antradienį Varėnos pasienio rinktinės Tribonių užkardos pareigūnai patikrino į Lietuvą iš Baltarusijos per Šalčininkų punktą vykusį automobilį „Peugeot Partner“, pažymėtą baltarusiškais registracijos numeriais. 2004 metais pagamintą transporto priemonę vairavo tvarkingus kelionės dokumentus turėjęs 52 metų Baltarusijos pilietis.

Pasieniečiai, patikrinę mašinos duomenis informacinėse bazėse, nustatė, kad šios transporto priemonės kaip pavogtos ieškojo Čekijos teisėsaugininkai. Jos pasigesta 2013 metų pradžioje.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ir realizavimo VSAT Varėnos pasienio rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Vairuotoją pasieniečiai apklausė kaip liudytoją ir po apklausos paleido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.