Egzekucija Radviliškio rajone – pagrobėjas liepė mautis kelnes ir sėstis ant skruzdėlyno

Šeštadienio popietę Šiaulėnuose (Radvilišio r.) tarp dviejų vyrų kilęs konfliktas virto egzekucija, kuri priminė filmų apie mafijos smogikų siautėjimą scenas.

 Į mišką atvežtam vaikinui pagrobėjas liepė mautis kelnes ir sėstis ant skruzdėlyno. <br> P.Lileikio asociatyvi nuotrauka
 Į mišką atvežtam vaikinui pagrobėjas liepė mautis kelnes ir sėstis ant skruzdėlyno. <br> P.Lileikio asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-13 09:53

Konfliktas tarp girto 25 metų vyro ir trejais metais už jį jaunesnio blaivaus vaikino dėl kol kas neaiškių priežasčių Šiaulėnuose kilo apie 16 valandą.

Vyras, kuriam vėliau buvo nustatytas sunkus (3,21 prom.) girtumo laipsnis, trenkė kumščiu blaiviam vaikinui į veidą.

Po to užpuolikas aukai ant galvos uždėjo maišą ir nuvežė į mišką.

Miške pagrobėjas auką nusivedė prie skruzdėlyno. Čia vaikinui buvo liepta mautis kelnes ir sėstis ant skruzdėlyno.

Ar pagrobtas vaikinas pakluso savo pagrobėjo reikalavimui, policijos pranešime apie šį įvykį nutylima.

Viskas baigėsi tuo, kad smurtą patyręs jaunuolis vėliau kreipėsi į policiją, o šį pranešimą gavę pareigūnai smurtautoją sulaikė ir uždarė jį į areštinę.

Dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėjai turės išsiaiškinti šio brutalaus nusikaltimo priežastis ir aplinkybes.

Už fizinio skausmo sukėlimą kankinant nukentėjusį asmenį baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Jei per ikiteisminį tyrimą paaiškėtų, kad šis nusikaltimas buvo įvykdytas kerštaujant, iš chuliganiškų paskatų arba bandant tokiu būdų išsireikalauti skolą, egzekuciją surengusiam vyrui pareikštas įtarimas dėl fizinio skausmo sukėlimo gali būti perkvalifikuotas į griežtesnę atsakomybę numatantį Baudžiamojo kodekso straipsnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.