Šiaulių policija: socialiniuose tinkluose išplitę smurto vaizdai – 4 metų senumo

Šiaulių policija ramina aistras, kilusias socialiniuose tinkluose pasklidus smurto prieš senolį vaizdams. Policija praneša vertinanti šį vaizdo įrašą, tuo pačiu tiriami ir raginimai smurtauti prieš nufilmuotą nepilnametį. Pirminiais duomenimis, vaizdo įrašas gali būti 4 metų senumo.

 Šiaulių policija praneša, kad šie vaizdai gali būti 4 metų senumo.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
 Šiaulių policija praneša, kad šie vaizdai gali būti 4 metų senumo.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-02 12:14, atnaujinta 2020-10-02 12:22

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šiaulių policija, ketvirtadienį socialiniuose tinkluose pasklido vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas prieš senolį Šiauliuose smurtavęs jaunuolis.

„Sulaukėme daugybės pranešimų apie minėtą įvykį, todėl pranešame, kad policijos pareigūnai šiuo metu tikslina informaciją ir renka medžiagą dėl dviejų dalykų: dėl jaunuolio smurto prieš senolį ir dėl internete pasipylusių skatinimų panaudoti smurtą, sumušti nusikalstama veika įtariamą nepilnametį.

Kadangi komentaruose buvo nurodoma jaunuolio pavardė ir gyvenamoji vieta, jo mama, kreipėsi į policiją, prašydama apginti.

Šis įvykis, anot nepilnamečio mamos, įvyko prieš ketverius metus. Smurtavimą prieš senolį telefonu nufilmavo tai daryti paskatinęs jos sūnaus draugas. Dabar jaunuoliai susipyko ir draugas filmuotą medžiagą išplatino“, – rašoma Šiaulių policijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.