Radviliškio rajone siautė dyzelino vagys

Penktadienio naktį Radviliškio rajone vagišiai pagrobė beveik 1400 litrų dyzelino. Neatmetama versija, kad abi vagystės – tos pačios gaujos darbas.

 Radviliškio rajone per naktį vagys išleido kurą iš dviejų vilkikų ir degalinės teritorijoje stovėjusios autocisternos.<br> V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
 Radviliškio rajone per naktį vagys išleido kurą iš dviejų vilkikų ir degalinės teritorijoje stovėjusios autocisternos.<br> V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2020, 9:37 AM, atnaujinta Oct 3, 2020, 9:41 AM

Daugėlaičių kaime vagys įsibrovė į nerakinamą angarą, kuriame stovėjo vilkikai „Renault Premium“ ir „MAN THX“. Sulaužius kuro bakų kamščius, iš sunkvežimių išleista 1000 litrų žymėtojo dyzelino.

Apvogtasis 59 metų verslininkas vagystę pastebėjo penktadienio rytą. Nukentėjusysis sakė, kad ketvirtadienį vakare apie 19 val. paliko vilkikus. Vyriškis patirtą žalą įvertino 600 eurų.

Tą pačią naktį apsilankyta netoliese esančiame Velžių kaime ir įsibrauta į degalinės teritoriją. Iš autocisternos „Scania“ išleista 392 litrai dyzelino. Nuostolis – beveik 340 eurų.

Naktinių vagišių neišgąsdino ir tai, kad degalinės teritorija yra stebima vaizdo kameromis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.