Panevėžio policija ieško mačiusių, kaip keturi motociklininkai mušė vieną visureigio vairuotoją

Panevėžio policija kreipiasi į visuomenę ir prašo atsiliepti mačiusius, kaip keturi motociklininkai sumušė vieną visureigio vairuotoją.

 Panevėžio policija ieško mačiusių, kaip keturi motociklininkai mušė vieną visureigio vairuotoją.<br> Panevėžio apskrities VPK nuotr.
 Panevėžio policija ieško mačiusių, kaip keturi motociklininkai mušė vieną visureigio vairuotoją.<br> Panevėžio apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2020, 11:07 AM, atnaujinta Oct 14, 2020, 11:16 AM

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, spalio 3 d. apie 16 val. 20 min., Panevėžyje, Smėlynės g., žiedinėje sankryžoje, vyrui automobiliu „Ssang Yong“ sustojus, prie jo priėjo ne mažiau kaip keturi jam nepažįstami vyrai, motociklų vairuotojai.

Policija praneša, kad motociklininkai smurtavo prieš vairuotoją ir apgadino automobilį.

Policija nepraneša šio įvykio priešistorės. Tačiau sprendžiant iš aplinkybių, gali būti, jog visureigio vairuotojas motociklininkų rūstybės galėjo sulaukti dėl, jų manymu, itin pavojingo vairavimo, keliančio grėsmę dviračių transporto priemonių vairuotojams. 

Asmenis, mačiusius įvykio aplinkybes ar galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėją Tomą Jankauską telefonu 8 700 62 965, arba rašyti el. paštu: tomas.jankauskas@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.