Panevėžio policija sučiupo gyventojų automobilių padangas pjausčiusį vyrą

Ankstus pirmadienio rytas aštuoniems panevėžiečiams prasidėjo itin nemaloniai – subadytos jų automobilių padangos. Panevėžio policija praneša, kad netrukus buvo sulaikytas ir įtariamasis.

 Panevėžio policija sučiupo gyventojų automobilių padangas pjausčiusį vyrą.<br> Facebook/Panevėžio apskrities policija nuotr.
 Panevėžio policija sučiupo gyventojų automobilių padangas pjausčiusį vyrą.<br> Facebook/Panevėžio apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2020, 9:35 AM, atnaujinta Oct 27, 2020, 9:39 AM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Panevėžio apskrities policija, pareigūnai pirmąjį pranešimą apie Panevėžyje, Savitiškio gatvėje, subadytas automobilio padangas gavo 5 val. 30 min.

Po šio pranešimo sekė ir kiti – į darbus susiruošę miestiečiai pamatę savo automobilius buvo nemaloniai nustebinti. Automobilių savininkams padarytas nuo 40 – 140 eurų nuostolis.

Policijos pareigūnai dar tą pačią dieną, apie pietus, sulaikė nusikalstama veikla įtariamą panevėžietį (gim. 1986 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.