Prieš pat Vėlines giminaičiai Vilniuje susipyko dėl mirusio namiškio laidojimo vietos

Vilniaus policija antradienį gavo pareiškimą ir pradeda aiškintis giminaičių konfliktą dėl ką tik įvykusių laidotuvių. Vienas iš mirusiojo giminių prieštarauja palaidomo vietai.

Prieš pat Vėlines giminaičiai Vilniuje susipyko dėl mirusio namiškio laidojimo vietos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Prieš pat Vėlines giminaičiai Vilniuje susipyko dėl mirusio namiškio laidojimo vietos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2020, 11:03 AM, atnaujinta Oct 27, 2020, 11:50 AM

Antradienį prieš pietus į Vilniaus apskrities VPK kreipėsi sostinės gyventojas, kuris parašė pareiškimą ir apskundė savo gimines.

Pasak vyro surašyto skundo, kiti giminaičiai be jo sutikimo palaidojo mirusio namiškio urną kape, dėl kurio pareiškėjas nesutinka. Maža to, pasak pareiškėjo, per laidotuves dar buvo apgadintas jau stovintis paminklas.

Prieš pat Vėlines tokį pareiškimą gavę pareigūnai jį užregistravo ir artimiausiu metu pradės aiškintis šį keistą giminaičių konfliktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.