Panevėžyje sulaikytas per miesto šventę žmogų peršovęs įtariamasis

Prokuratūra informuoja, kad sulaikytas įtariamasis, rugsėjo pradžioje per miesto šventę peršovęs žmogų. Jokių duomenų apie sulaiką įtariamąjį prokuratūra neskelbia, nutylėtas net jo amžius.

Prokuratūra skelbia apie sulaikytą įtariamąjį.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Prokuratūra skelbia apie sulaikytą įtariamąjį.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-30 09:36, atnaujinta 2020-10-30 09:46

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, rugsėjo 5-ąją šūviai aidėjo dar šviesiu paros metu, apie 20 val., prie prekybos centro Marijonų gatvėje. Visai netoli nuo konflikto vietos buvo mažamečių vaikų. Įvykio metu pašautas jaunas vyras, jam prireikė skubios medikų pagalbos.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai atliko tyrimą, kurio metu darė kratas, rado reikšmingų ikiteisminiam tyrimui daiktų. Sulaikytas vyras, kuris, įtariama, panaudojo šaunamąjį ginklą bei sužalojo vieną iš incidento dalyvių.

Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu. Už šį nusikaltimą gresia nuo dvejų iki dvylikos metų laisvės atėmimo.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, rugsėjo 5 d. apie 20 val. 15 min. Panevėžyje, Marijonų g., asmuo iš nenustatyto šaunamojo ginklo sužalojo vyrą (gim. 1991 m.), kuris buvo paguldytas į ligoninę. Tąkart ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.