BMW vagims koją pakišo palydovinė apsaugos sistema

Automobilį BMW X5 pagrobę ir miške paslėpę vagišiai jau trynė iš džiaugsmo rankas. Bet jų planus sujaukė pasirodę policijos pareigūnai, kuriems kelią parodė neišjungta palydovinė apsaugos sistema.

 Prabangų automobilį apsaugojo palydovinė sistema, parodžiusi, jog visureigis slepiamas prie Varnių esančiame miške.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Prabangų automobilį apsaugojo palydovinė sistema, parodžiusi, jog visureigis slepiamas prie Varnių esančiame miške.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2020, 9:00 AM, atnaujinta Oct 31, 2020, 9:07 AM

Vienai Mažeikių bendrovei priklausantis automobilis BMW X5 40 xDrive pavogtas penktadienio naktį iš nesaugomos aikštelės Laisvės gatvėje.

2014 m. pagaminto visureigio neberado spalio 30-ąją 4 val. ryto į kelionę susiruošęs šeimininkas. Mažeikiškis automobilį buvo palikęs išvakarėse apie 18 val. vakaro.

Mažeikiškis transporto priemonę buvo apdraudęs kasko draudimu, o mašinoje sumontavęs palydovinę apsaugos sistemą „Sherlog“.

Ši sistema leido greitai nustatyti, kur vagys nuvairavo pagrobtą mašiną. 

Palydovinė sistema parodė, kad 35 tūkstančiais eurų įvertintas automobilis yra netoli Varnių (Telšių r.) miestelio esančiame Vilko miške. Tad vagišiai neilgai mėgavosi prabangia mašina - nuo Mažeikių iki slaptavietės yra 70 km.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.