Girtas tarptautinis reisas: pareigūnams įkliuvęs lenkas vilkiko vairuotojas teisinosi gėręs nedaug

Marijampolės policijos pareigūnai sustabdė iš Suvalkų į Kauną vykusį girto vyro vairuojamą vilkiką. Vairuotojas teisinosi išgėręs „tik pora alaus“.

 Marijampolės pareigūnai sustabdė girtą lenką, vairavusį vilkiką.<br> Facebook/Elanas Jablonskas nuotr.
 Marijampolės pareigūnai sustabdė girtą lenką, vairavusį vilkiką.<br> Facebook/Elanas Jablonskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-02 08:47, atnaujinta 2020-11-02 08:56

Apie incidentą spalio 29 d. rytą socialiniame tinkle „Facebook“ papasakojo Marijampolės policijai vadovaujantis Elanas Jablonskas.

Vilkikas „Scania“, kurį vairavo Lenkijos pilietis, buvo sustabdytas kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai. Pareigūnams vairuotoją patikrinus alkotesteriu šis parodė 0,62 prom. girtumą.

„Vairuotojas teigė, jog iš vakaro išgėrė tik pora alaus, bet iš patirties galima pasakyti, kad tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių pasiaiškinimų įkliuvus pareigūnams.

Džiaugiuosi, kad Marijampolės policijos pareigūnams laiku pavyko sustabdyti ir užkirsti kelią tolimesnei šios sunkiasvorės transporto priemonės kelionei iš Suvalkų į Kauną, nes 20 tonų ir daugiau sverianti transporto priemonė su neblaiviu vairuotoju priešakyje yra didelė grėsmė kelyje ir žingsnis iki skaudžios nelaimės“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Marijampolės policijos vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.