Klaipėdos r. pareigūnai sučiupo pastolių vagį

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities VPK, pirmadienį, Klaipėdos rajone, Vėjų kaime patruliavusiems Klaipėdos rajono Reagavimo skyriaus pareigūnams, įtarimų sukėlė pro šalį važiavęs mikroautobusas „Citroen“ – pastarasis buvęs tiek prikrautas, jog automobilio galas buvo gerokai nusileidęs.

Vyras pareigūnams žinomas.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Vyras pareigūnams žinomas.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Vyras pareigūnams žinomas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vyras pareigūnams žinomas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 4, 2020, 10:14 AM, atnaujinta Nov 4, 2020, 10:19 AM

Sustabdę mikroautobusą pareigūnai paprašė vairuotojo pateikti krovinio dokumentus, tačiau pastarasis jų neturėjo. Patikrinę mikroautobusą pareigūnai aptiko, jog jis iki pat viršaus prikrautas statybinių pastolių. Negana to, pasakodamas kur veža krovinį vairuotojas nuolat painiojosi detalėse, iš pradžių teigė, kad pastolius išsinuomojo, vėliau, jog pažįstamas neva sumokėjęs 50 eurų už pastolių pervežimą iš vienos vietos į kitą, tačiau paprašytas nurodyti iš kur vyksta ir kur turi nuvežti pastolius, to niekaip nesugebėjo padaryti.

Patikrinus asmens dokumentus, paaiškėjo jog vyras (gim. 1977 m.) yra gerai žinomas policijos pareigūnams ir paskelbta jo paieška dėl galimai įvykdytų vagysčių.

O jau kitą dieną, lapkričio 3-ają, į Klaipėdos rajono policijos pareigūnus kreiptasi dėl pastolių vagystės – pranešta, jog Klaipėdos rajone, Karklės kaime, iš neaptvertos teritorijos pavogti pastoliai, kurių vertė daugiau kaip 15 tūkst. eurų.

Klaipėdos rajono pareigūnų teigimu, „Citroen“ mikroautobuse aptikti pastoliai veikiausiai ir yra pavogtieji iš statybvietės Karklės kaime.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.