Vienoje populiariausių naktinių vietų Vilniuje buvo kilusios rimtos muštynės, sužalotas žmogus Apgadintas degalinės turtas, pradurtos BMW padangos

Įvedus karantiną ir uždarius barus viena iš populiariausių naktinėtojų vietų Vilniuje tapo kiaurą parą dirbančios degalinės. Esančios miesto centre jos ir iki šiol buvo mėgstamos naktinio gyvenimo gerbėjams, tad ir savaitgalio naktimis populiarumu skųstis jos negalėjo. Vienoje iš jų naktį iš šeštadienio į sekmadienį kilo rimtos muštynės, per kurias buvo sužalotas žmogus.

Vienoje populiariausių naktinių vietų Vilniuje buvo kilusios rimtos muštynės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vienoje populiariausių naktinių vietų Vilniuje buvo kilusios rimtos muštynės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2020, 9:04 AM, atnaujinta Nov 9, 2020, 9:22 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 8 d. apie 3 val. 08 min. Vilniuje, A.Goštauto g., degalinės teritorijoje, tarp grupės asmenų kilo muštynės, kurių metu buvo sužalotas jaunuolis (gim. 1999 m.).

Nukentėjusysis dėl durtinės žaizdos paguldytas į ligoninę. 

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad per incidentą taip pat pradurtos ir dvi automobilio BMW padangos, apgadintas degalinės turtas. Nuostolis tikslinamas.

Pirminiais duomenis, grupelę jaunuolių prie įėjimo į degalinę užpuolė maždaug 8 asmenys. Jie sumušė vaikinus, kažkas vienam peiliu dūrė į nugarą, kažkas juonuolių automobiliui BMW subadė padangas, o tada visi išsilakstė. Dalis užpuolikų išvažiavo tamsiu automobiliu „VW Golf“.

Konfliktą matė ir kiti tuo metu degalinėje buvę žmonės bei degalinės darbuotojai. Maža to, degalinės teritorija yra filmuojama, tad manoma, siautėjusius chuliganus pavyks išaiškinti.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Ši degalinė miesto centre populiarumu tarp naktinėtojų skųstis negalėjo ir iki karantino. Ši degalinė yra pačiame miesto centre greta Seimo, o joje ir greta jos yra nemažai vietos automobiliams, tad čia nuolat būdavo pilna žmonių. Vieni atvažiuodavo į tualetą, kiti kavos ar sumuštinių, dar kiti - tiesiog susitikti su pažįstamais ir pabendrauti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.