Girtą vairuotoją Telšiuose demaskavo praeiviai

Lapkričio 9 dienos vakare, apie 23 val. 41 min., Telšių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai gavo pranešimą, kad Telšiuose, Karaliaus Mindaugo g., moteris pastebėjo ir sustabdė, įtariama, prie automobilio vairo sėdintį girtą vairuotoją, kuris vairavo automobilį „Seat Altea“. Pokalbio su ja metu, automobilio vairuotojas pradėjo šalintis, pranešėjos vyras bandė jį sulaikyti.

Girtą vairuotoją Telšiuose demaskavo praeiviai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Girtą vairuotoją Telšiuose demaskavo praeiviai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2020, 11:21 AM, atnaujinta Nov 10, 2020, 11:26 AM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, nuvykus nurodytu adresu, pranešėja informavo pareigūnus, jog minėtas asmuo pasišalino iš įvykio vietos link netoliese esančių kapinių. Pareigūnams išsiaiškinus pabėgusio asmens požymius, jie netrukus Telšiuose, Gėlių g., sprukusį asmenį rado.

Priėjus prie vyriškio ir pradėjus su juo bendrauti, akivaizdžiai metėsi, kad automobilio vairuotojas neblaivus. Taip pat jis neatsakinėjo į pareigūnų užduodamus klausimus.

Supratus, kad tai automobilio vairuotojas, buvo atlikta dalinė asmens turimų daiktų apžiūra bei striukės kišenėje buvo rasti automobilio „Seat Altea“ užvedimo rakteliai. Grįžus į įvykio vietą, pranešėja ir jos vyras atpažino ir patvirtino, kad tai tas pats asmuo, kuris vairavo anksčiu minėtą automobilį. Vyras taip pat neneigė vairavimo fakto.

Pareigūnai nustatė, kad vyras, gimęs 1965 metais, vairavęs automobilį yra neblaivus. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 2,17 promilės girtumas. Tai didesnis nei vidutinis girtumas, todėl policijos pareigūnai vyro atžvilgiu pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.