Lenkijos policija sulaikė vilkikų vagystėmis Vokietijoje įtariamus du lietuvius Gresia iki 10 metų kalėjimo

Lenkijos policija sulaikė du lietuvius, įtariamus vilkikų vagystėmis Vokietijoje. Surastų vilkikų vertė siekia beveik 226 tūkst. eurų, o sulaikytiesiems gresia laisvės atėmimas iki 10 metų.

Lenkijos policija sulaikė vilkikų vagystėmis Vokietijoje įtariamus du lietuvius.<br> Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Lenkijos policija sulaikė vilkikų vagystėmis Vokietijoje įtariamus du lietuvius.<br> Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2020, 3:18 PM, atnaujinta Dec 11, 2020, 4:08 PM

Kaip pranešė Žemutinės Silezijos policija, sėkmingą operaciją įvykdė Vroclavo ir taip pat pietvakarių Lenkijoje esančio Javoro miesto (apie 60 km nuo Vroclavo) policijos pareigūnai. 

Pareigūnų turėta informacija viename iš Javoro miesto stovėjimo aikštelių leido surasti du Vokietijoje vogtus vilkikus DAF. Lenkijos policija praneša, kad bendra jų vertė - beveik milijonas zlotų (beveik 226 tūkst eurų).

Su šių vilkikų vagystėmis buvo susieti du lietuviai. Jie sulaikyti ir jau išklausė įtarimų dėl vagysčių su įsilaužimais. 

Abu įtariamuosius teismas leido suimti po trims mėnesiams. Jiems dabar gresia laisvės atėmimas iki 10 metų.

Kartu su šia žinia Lenkijos policija išplatino ir vaizdo medžiagą, kurioje iš drono nufilmuoti du pakelės aikštelėje stovintys vilkikai

Filmuotoje medžiagoje matyti ir tai, kaip policija į vietos prokuratūros pastatą atveža antrankiais surakintus abu sulaikytuosius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?