Vilniuje pavogtą automobilį buvo bandoma realizuoti detalėmis

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos požymius numatytus LR BK 178 straipsnio 2 dalyje (vagystė).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr. 
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2021, 4:40 PM

Tyrimas buvo pradėtas gavus informacijos, kad laikotarpyje nuo 2020 metų spalio mėn. 7 d. iki gruodžio mėn. 23 d. iš kiemo adresu Eišiškių pl., Vilniuje, buvo pavogtas automobilis „Mersedes–Benz E 320 CDI“. Automobilio savininkas patirtą žalą įvertino 3 tūkst. 500 eur.

Vykdant tyrimą ir atliekant įvairius procesinius veiksmus buvo nustatyta, kad pavogtas automobilis gali būti ardomas detalėmis Vilniaus rajone, Kudrių kaime.

Šių metų sausio 5 dieną pareigūnai patikrino minėtą informaciją ir ji pasitvirtino – automobilis buvo surastas. Minėtu adresu pareigūnai rado ir daugiau ardomų automobilių, kurių įsigijimo dokumentų individualią veiklą (automobilių remonto paslauga) vykdantis asmuo (gim. 1987 m.) pateikti negalėjo.

Pareigūnai apklausė sodyboje neteisėtą veiklą vykdžiusius asmenis ir tęsia tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.