Vilnietis nusikalto ir Prancūzijoje, ir Lietuvoje

Sostinės oro uoste pasieniečiai sulaikė vilnietį, kuris iš Prancūzijos buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo padarymo.

Sulaikytas Vilniaus oro uoste.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Sulaikytas Vilniaus oro uoste.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2021, 2:36 PM

Sekmadienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Prancūzijos sostinės Paryžiaus už šalies įstatymų pažeidimus išsiųstą 43-ejų Vilniaus gyventoją. Dokumentų patikrinimo metu nustatyta, kad jis kaip įtariamasis nusikaltimo padarymu Lietuvoje Vilniaus policijos ieškotas beveik 8 metus.

Pasieniečiai sulaikytą vyrą pristatė į sostinės oro uosto užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Beje, praėjusį ketvirtadienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai buvo sulaikę rietaviškį, kuris irgi iš Prancūzijos buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus, o Lietuvoje ieškotas dėl nusikaltimo padarymo. 22-ejų Rietavo gyventojo kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu nuo praėjusių metų spalio 20 d. ieškojo Klaipėdos apskrities policija. Pasiniečiams įkliuvęs vyras irgi buvo perduotas policijos pareigūnams.

2020 m. VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 1775 dėl įvairių priežasčių ieškotus asmenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.