Šiauliuose vagišius norėjo užmaskuoti daužomų langų garsą – uždegė fejerverkus Vyras ieškomas

Šiaulių apskrities policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai tiria praėjusių metų gruodžio 30 d. įvykdytą vagystę.

Šiaulių policija prašo atpažinti įtariamąjį.<br>Vaizdo įrašo stop kadras
Šiaulių policija prašo atpažinti įtariamąjį.<br>Vaizdo įrašo stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2021, 11:32 AM

Apie 4 val. ryto Šiauliuose, Pramonės gatvėje, išdaužus stiklinių durų stiklą, iš vienos įmonės patalpų buvo pagrobti nešiojamieji kompiuteriai. Objektą saugo saugos tarnyba „G4S Lietuva“, kurios darbuotojai, sureagavę į pavojaus signalą, ir pranešė apie bendrovės pastato išdaužtus langus.

Įtariama, kad nusikalstamą veiką vykdęs asmuo, prieš įsibrovimą į patalpas, uždegė fejerverkus, kad jų keliamas triukšmas užmaskuotų kūju daužomo stiklo garsą. Iš bendrovės patalpų buvo pavogti 9 nešiojamieji kompiuteriai.

Apžiūrint įvykio vietą, vienas jų rastas pamestas namo kieme.

Tyrėjai rado filmuotos medžiagos, kurioje, įtariama, užfiksuotas su šia nusikalstama veika siejamas asmuo. Kas jį atpažįstate, policijos pareigūnai prašo paskambinti Šiaulių apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos vyresniajam tyrėjui S.Gorškovui telefonu (8 700) 62 820 arba parašyti elektroniniu paštu sergejus.gorskovas@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.