Pasieniečiams ir vėl įkliuvo vien pernai 16 kartų baustas vyras

Kybartuose pasieniečiai sulaikė Vilkaviškio rajono gyventoją, kuris vairavo automobilį neturėdamas tam teisės, o jo BMW 530 buvo neregistruota, nedrausta ir be techninės apžiūros. Vien pasieniečiai pernai šį vyrą už panašius administracinius nusižengimus baudė 16 kartų. Baudų suma, kurią jam yra skyrę VSAT ir policijos pareigūnai ir kurios vyras nemoka, siekia 28 tūkst. eurų.

Pasieniečiams ir vėl įkliuvo vien pernai 16 kartų baustas vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pasieniečiams ir vėl įkliuvo vien pernai 16 kartų baustas vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2021, 10:35 AM, atnaujinta Jan 19, 2021, 10:39 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, pirmadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų pasienio užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija, Kybartų ribose, sustabdė automobilį BMW 530 lietuviškais numeriais. Jį vairavo pasieniečiams puikiai žinomas 23-ejų metų Vilkaviškio rajono gyventojas.

Jis nėra įgijęs teisės vairuoti, o BMW 530 buvo neapdrausta transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, mašinai neatlikta privalomoji techninė apžiūra, ji neįregistruota nustatyta tvarka.

Be to, vyras pasienio su Rusija ruože neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Dėl transporto priemonės vairavimo neturint teisės vairuoti, transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų bei Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų jam VSAT pareigūnai skyrė 450 eurų baudą.

Pernai šį asmenį už panašius administracinius nusižengimus vien pasieniečiai baudė 16 kartų. Iš viso VSAT ir policijos pareigūnai vyrui yra skyrę apie 28 tūkst. erų baudų, kurių jis nesumokėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.