Per karantiną pagausėjo smurto protrūkių šeimose, smūgius patyrė net kūdikis Mažylė skubiai paguldyta į ligoninę

Karantino metu padaugėjo smurto šeimose atvejų – ypač neramūs būna savaitgaliai, kuomet policijos pareigūnams tenka dažnai vykti į konfliktų židinius. Šį savaitgalį smurto protrūkiai užfiksuoti daugelyje Lietuvos miestų ir rajonų, iš jų savo žiaurumu ir pavojingumu išsiskyrė keli atvejai Vilniuje, Kaune ir Anykščių rajone, kuriame 19-metis žiauriai sumušė savo nė metų neturinčią sesę.

 Savaitgalį užfiksuota daug smurto šeimose atvejų, ligoninėje atsidūrė netgi kūdikis.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
 Savaitgalį užfiksuota daug smurto šeimose atvejų, ligoninėje atsidūrė netgi kūdikis.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2021, 11:28 AM, atnaujinta Jan 24, 2021, 11:33 AM

Šeštadienio naktį, apie 1 val. 30 min. Vilniuje, Šeimyniškių gatvėje esančiame bute įsiplieskus kivirčui, 22 metų moteris peiliu smogė savo 28 metų draugui, kuris buvo paguldytas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, sužalojimai rimti, tačiau pavojus gyvybei negresia.

Tą pačią naktį, apie 4 val. 30 min. girtas 53 metų kaunietis (1,9 prom.) savo namuose Šiaurės prospekte grasino žmoną nušauti, buvo išsitraukęs ginklą.

Moteris iškvietė policiją, kuri, laimei, suspėjo jį atimti iš baugintojo anksčiau nei jis suspėjo paspausti gaiduką.

Skaudus atvejis užfiksuotas Anykščių rajone – neblaivus 19-metis smurtavo prieš savo 12-metę seserį ir netgi prieš sesutę, gimusią 2020 metais. Kūdikis po smūgių paguldytas į ligoninę.

Nuo agresyvaus vaikino kliuvo ir 38 metų moteriai.

Portalo lrytas.lt žiniomis, smurtas šioje šeimoje vyksta jau ne pirmą kartą. Jaunuolis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.