Baisi nelaimė: savaitgalį pro langą iškrito du nepilnamečiai, jų tėvai – neblaivūs

Savaitgalį gautas pranešimas, kad Vilniaus apskrityje, Letvaryje, sužalotas iš balkono iškritęs 3-metis, įvykio metu jo tėvai buvo neblaivūs. Kiek vėliau gautas pranešimas ir apie dar vieną sužalotą nepilnametį. Apie tai skelbia portalas delfi.lt.

Policija<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Policija<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 25, 2021, 6:04 PM, atnaujinta Jan 25, 2021, 8:41 PM

Kaip rašo delfi.lt, sausio 24 d. 16.17 val. buvo gautas pranešimas, kad Lentvaryje pro antro aukšto langą iškrito 3 metukų vaikas. Pasak policijos, apie įvykį pranešė mama, ji šaukė ir skubino pagalbą.

Skelbiama, jog atvykę pareigūnai mažametį rado namuose, gulintį lovoje, sąmoningą. Tėvai pasakojo, jog vaikas pats atsidarė langą ir iškrito. Atvykę medikai mažametį ir mamą nugabeno į ligoninę, apie įvykį informuoti vaiko teisių apsaugos specialistai.

Anksčiau šeima jiems nebuvo žinoma. Policijos teigimu, tėvai įvykio metu buvo neblaivūs, jiems nustatytas lengvas girtumas. 

Pro antro aukšto langą šeštadienį taip pat iškrito Šalčininkuose gyvenantis septynerių berniukas. Apie šį įvykį maždaug 22 val. pranešė praeivis, radęs ant žemės sėdintį ir verkiantį berniuką.

Policininkams vaikas aiškino, kad buvo namie vienas ir išsigandęs iššoko per langą. Netrukus grįžusi vaiko mama buvo akivaizdžiai neblaivi, girtumą pasitikrinti ji atsisakė.

Tetos lydimas vaikas nuvežtas į ligoninę, jam diagnozuotas šlaunikaulio lūžis.

Apie šią šeimą vaiko teisių apsaugos specialistai turėjo informacijos ir anksčiau, laikina mažamečio globa šįkart perduota tetai.

Įvykių aplinkybės tiriamos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu