Suklastotą pažymėjimą pateikęs baltarusis vilkiko vairuotojas neįleistas į Lietuvą

Tribonių užkardos pasieniečiai neleido į Lietuvą patekti baltarusiui vilkiko vairuotojui, kuris turėjo, įtariama, suklastotą pažymėjimą.

Vairuotojui skirta bauda.<br>VSAT nuotr.
Vairuotojui skirta bauda.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-04 12:31

Trečiadienį vėlai vakare VSAT Varėnos pasienio rinktinės Tribonių pasienio užkardos pareigūnai tarptautiniame Šalčininkų kontrolės punkte tikrino į Lietuvą iš Baltarusijos važiavusio vilkiko „Volvo“ su puspriekabe dokumentus. Abi transporto priemonės buvo su lenkiškais numeriais. Vilkiką vairavo 37-erių Baltarusijos pilietis.

Patikros metu Tribonių pasieniečiams jis pateikė baltarusišką vairuotojo pažymėjimą. VSAT pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas, įtariama, yra suklastotas.

Už transporto priemonės vairavimą neturint teisės vairuoti baltarusiui skirta 375 eurų bauda. Taip pat Tribonių pasieniečiai užsieniečiui surašė atsisakymą leisti atvykti į Lietuvą. Atlikus visus formalumus baltarusiui teko grįžti į savo šalį. Suklastotą dokumentą VSAT pareigūnai iš jo paėmė.

Vilkikas su tuščia puspriekabe liko Šalčininkų punkte. Apie įvykį informuoti jų savininkai turės atsiųsti kitą įmonės vairuotoją, kuris galėtų pasiimti vilkiką bei puspriekabę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.