Savaitgalį Ukmergės pareigūnams su narkotikais įkliuvo du jauni vyrai

Praėjusį savaitgalį Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Savaitgalį Ukmergės pareigūnams su narkotikais įkliuvo du jauni vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Savaitgalį Ukmergės pareigūnams su narkotikais įkliuvo du jauni vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-22 16:02, atnaujinta 2021-02-22 16:05

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vasario 19 d. apie 17 val. 50 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės r. policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Vytauto g., Ukmergėje, sustabdė automobilį „Opel Vectra“.

Patikrinus buvo nustatyta, kad vienas iš keleivių (gim. 1986 m.) kelnių kišenėje turėjo folijos lankstinuką su baltais mileliais, galimai narkotine medžiaga. Vyras buvo sulaikytas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas vasario 21 d. Apie 14 val. 53 min. Kauno g., Ukmergėje, patruliai sustabdė automobilį „Mercedes Benz E220“. Patikrinus juo važiavusius asmenis, nustatyta, kad vairuotojas (gim. 2001 m.) neturi teisės vairuoti.

Pas keleivį (gim. 1999 m.) dalinės apžiūros metu vidinėje striukės kišenėje rasta suktinė su sudžiovinta augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga. Jaunuoliui pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.